Megvan a párizsi krém. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Csokoládétortát készítek.
Ehhez már kész a piskóta és a párizsi krém (tejszín és étcsoki).
Burkolni ezzel a krémmel csak így magában is tudom. De mit adják még hozzá és milyen módon, hogy a töltelék is ebből álljon.
Vaj vagy habtejszín? De hogyan?
2021. júl. 17. 11:21
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként már olyan szilárd hogy huh. Hogy fogom én én ezt felverni bármivel is?
2021. júl. 17. 13:31
12/14 anonim válasza:
#9, persze, annak nevezed aminek akarod, de ha eddig nem tettél bele vajat, akkor még nincs meg a párizsi krémed.
13/14 anonim válasza:
Hát remélhetőleg van jó erős géped hozza.
14/14 anonim válasza:
Én nem is ismertem ezt mint párizsi krém, csak ganache-ként. De én is így szoktam csinálni, ha felvered akkor nagyon jó a lapok közé. Nem kel hozzá vaj, csak le kell hűteni, hogy felverhető legyen.
Ha nem vered fel akkor nagyon jó a tetejére, lefolyatni a szélén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!