Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megvan a párizsi krém. Hogyan...

Megvan a párizsi krém. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Csokoládétortát készítek.

Ehhez már kész a piskóta és a párizsi krém (tejszín és étcsoki).

Burkolni ezzel a krémmel csak így magában is tudom. De mit adják még hozzá és milyen módon, hogy a töltelék is ebből álljon.


Vaj vagy habtejszín? De hogyan?


2021. júl. 17. 11:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként már olyan szilárd hogy huh. Hogy fogom én én ezt felverni bármivel is?
2021. júl. 17. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
#9, persze, annak nevezed aminek akarod, de ha eddig nem tettél bele vajat, akkor még nincs meg a párizsi krémed.
2021. júl. 17. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Hát remélhetőleg van jó erős géped hozza.
2021. júl. 17. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Én nem is ismertem ezt mint párizsi krém, csak ganache-ként. De én is így szoktam csinálni, ha felvered akkor nagyon jó a lapok közé. Nem kel hozzá vaj, csak le kell hűteni, hogy felverhető legyen.

Ha nem vered fel akkor nagyon jó a tetejére, lefolyatni a szélén.

2021. júl. 17. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!