Készített már valaki párizsi csúcsot házilag?
Figyelt kérdés
Kétféle receptet találtam a krémre. Melyik lehet az igazi, ahogy cukrászdában készítik?
- csokoládé ganache: tejszín, étcsokoládé
- tejszín, cukor, kakaópor, vaj
2020. ápr. 6. 14:52
1/2 anonim válasza:
A második verzió a klasszikus párizsi krém, de ha engem kérdezel, tömény ganache-sal töltve minden finomabb. Próbáld ki mindkettőt, semmi sincs kőbe vésve a konyhában.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A klasszikusat kipróbálom. Szeretem a ganache-t is, szoktam használni más sütikbe, csak most az eredetit szeretném reprodukálni 😊
2020. ápr. 6. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!