Narancshéjból készített már valaki lekvárt?
Figyelt kérdés
Egyszer már kipróbáltam, de keserű lett.
Van valami trükk, hogy ezt el lehessen kerülni?
2019. dec. 7. 06:56
1/6 anonim válasza:
Ne készíts belőle semmit, ma már az összes import déligyümölcsöt gombaellenes növényvédőszerrel permetezik le szállítás és raktározás előtt, azok meg az emberi szervezetre is veszélyesek.
2/6 A kérdező kommentje:
Ami nem öl meg, az megerősít.
A bolti narancshéj lekvár is ugyanabból a narancsból készül, gyakran eszem, mert szeretem, és még mindig élek.
És saját magam szeretném megfőzni, ehhez szeretnénk segítséget kapni
2019. dec. 7. 07:27
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy a narancshéj lekvárt miből készítik, de a többit azt igen.
A többi is amit lekvárnak neveznek, az mind zselé meg cukor és aromából van. Semmi köze a lekvárhoz.
4/6 anonim válasza:
Még soha nem készítettem narancshéjból lekvárt. De cukrozott héjt igen. A belső fehérhéját ki kell vágni,mert az a keserű.
5/6 anonim válasza:
Finom a narancsos répalekvár, de abban a répa van többségben. Ha gondolod, keress rá.
6/6 anonim válasza:
Létezik kezeletlen héjú narancs, olyat keress - csak számíts rá, hogy jóval drágább. Sparban, Lidlben néha szoktam látni. Rövid távon a kezelt héjútól sem lesz bajod, de hosszú távon ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!