A házilag készített burgonya chips olivaolajba "mártva" egy kis sóval, sütőben megsütve mennyire hízlal? (Értelmes válaszokat szeretnék! )
10-15percig lenne a sütőben.
Egy kis olaj és egy kis só.
Vékonyra vágott (új)krumpli.
A kulcsSZÓ funkciója, mint olyan, megvan?
Egyébként nem kell olajba mártogatni, sütőpapír, max megkened a tetejét ha nagyon akarod, de az minimális mennyiség lesz.
A krumpli önmagában nem túl diétás, mindegy, hogy sütöd, amúgy. Én édesburgonyából csinálnám, bár az is alkalmi csalásnak megy el max.
A krumlinak magas a CH tartalma. Akkor is hízlal, ha főzve van, akkor is chips-nek van elkészítve.
Ha diétás menüre vágysz, akkor ne krumlit egyél.
Vagy edd meg jóízűen a krumpis kaját, amit elterveztél, de akkor ne aggódja amiatt, hogy hízlal.
6 db krumpli az mondjuk másfél-két kiló, ha átlagos bolti krumpliban gondolkodom... :D
De még kisebb szemű ujkrumpliból is közelíti az 1 kilót.
A krumpli alapon nem véletlen van leváltva diétáknál.
10-15perc sütés...
Akkor az nem rendes chips.
Házilag is 40 perc alapon, úgy hogy előfőzött az alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!