Házi chips-et szeretnék készíteni. Elég, ha késsel nagyon vékonyra vágom a krumpli, vagy reszelni kell, mint az uborkát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 17:55
1/6 anonim válasza:
Reszelővel vékonyabb lesz és gyorsabb is! Szerintem csináld reszelővel! Én is azzal szoktam! :)
2/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ízesíteni hogyan lehet a són kívül? Hogy pl. sajtos-tejfölös ízű legyen? Mégsem önthetem le, mint a lángost!
2013. máj. 28. 21:38
5/6 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen Lucullus sült krumpli fűszersót, én azt szoktam használni! Nagyon finom!
Van Natur, Füstölt Sonkás, Tejfölös, Paprikás.
Ezekkel szórd meg!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 29. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!