Készített már valaki panírozott sárgarépát?
Figyelt kérdés
Soha nem ettem még panírozott zöldséget, de akár káposztával is kipróbálnám.2019. jan. 27. 14:57
1/8 anonim válasza:
Brokkolit, karfiolt és gombát szoktam.
Szerintem répát is lehet, de azt elő kéne főzni, hogy biztosan megpuhuljon.
Ha kipróbáltad írd meg milyen!
2/8 anonim válasza:
feltétlen főzd elő a répát
Kelkáposztával csináltam már hasonlót, csak én virslit tekertem fel vele, és úgy rántottam ki :D
3/8 Andizsuzsi válasza:
Kelkáposztát, karfiolt, gombát, cukkinit, patisszont szoktunk, répát még nem próbáltam.
5/8 anonim válasza:
Kicsit párold meg előtte, és törölgesd le, hogy tapadjon rá a liszt. Finom lesz! Én szoktam zellert, kelbimbót és zsenge karalábét is rántani.
6/8 anonim válasza:
Rántott káposztát szoktam készíteni,cikkekre vágom, de vigyázni kell hogy a torzsájával együtt legyen, 5 percig sós vízben előfőzöm, alaposan lecsepegtetem, majd szokásos módon bepanírozom, és kisütöm. Nagyon szeretjük. Sárgarépát még nem próbáltam kirántani.
A receptet itt olvastam, de én rendesen panírozom liszt-tojás-zsemlemorzsa.
7/8 anonim válasza:
Enni szoktam, készíteni nem. Frissen nagyon finomak, főleg ha ropog a panír, nem szívja magát túl 🙂
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!