Tuti recept ropogós csirkeszárnyhoz? Nem panírozott.
Figyelt kérdés
2018. jún. 23. 11:43
1/4 anonim válasza:
Az a titka, hogy jól meg kell sütni. Recept: bekened fűszerkeverékkel és megsütöd.
2/4 anonim válasza:
Lerakod, fűszerek, alá fél deci víz.
Alufóliával lefeded, és puhára sütöd, aztán felhúzod a sütőt teljesen, és pirosra sütöd - közben locsolgathatod a zsírral, amiben van.
3/4 anonim válasza:
Alufóliát vedd le, mikro már puha a hús.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi, kiprobalom, bar mar 2X elszurtam igy.
2018. jún. 25. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!