Húsleves készítés előtt ,hogy olvasszátok ki a mirelit csirkeaprólékot?
Frissen lett véve a hús, lefagyasztottam 3 hétre, de most kiolvasztottam a mikróban és fura szaga van, mi a baj?
Sokáig olvasztottam az lehet gond?
#11
Azért tyúkból sem rossz!:)
Én sem főznék csirkeaprólékból húslevest, mert nem arra való, ezért semmi íze nem lesz, ... de a Kérdező biztos ezt is jobban tudja.
Legfeljebb becsinált levest:
Na, közben végigolvastam a kommenteket is. Húsmosás??? Mi van?? TILOS!! Semmilyen húst nem kell megmosni. Csak a mosogatódat szennyezed vele. Ahogyan a boltból veszed, az tökéletes és konyhakész.
A csirkét tilos mikrózni! Ez igaz nyersen és sütés/főzés után is. A mikrótól minden esetben büdös és rossz ízű lesz a csirke. A hűtős/lassú felolvasztás a legjobb valóban. De fagyottan levesbe rakni sem embertelen dolog. Megfő az rendesen úgy is. Sütés/pirítással lenne gond csak a még fagyott állapotú hússal.
Elengedem!!!
Akinek úgy gondolom , köszi szépen!
LOL
Vannak, akiken nem lehet segíteni.
1 fagyottan is meg lehet mosni (bár kb semmi szakember nem javasolja a hús mosását, mivel csak szétszórod vele a bacikat és konyhakészen veszed)
2 fagyottan, kis lángon nyugodtan el lehet kezdeni főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!