Húsleves készítés előtt ,hogy olvasszátok ki a mirelit csirkeaprólékot?
Frissen lett véve a hús, lefagyasztottam 3 hétre, de most kiolvasztottam a mikróban és fura szaga van, mi a baj?
Sokáig olvasztottam az lehet gond?
Kérdező!
Alap dolog, hogy megmosva, konyhakészen tesszük fagyasztani a dolgokat, nem koszosan, szőröstől-bőröstől. Így teljesen logikus a 3-as válasza.
Hűtőpultból vett tiszta, és mindig megmosom, nem szőrös, de mindig megmosom fagyasztás előtt és főzés előtt is!!
Akkorő nem mossa meg főzés előtt !
Fagyottan a fazékba , csak viccel!!!
Troll!
#8
Kérdező!
Már miért lenne troll?
Ha tiszta és konyhakész állapotban van valami, akkor a legjobb megoldás, ha fagyottan teszi fel főni, mert az értékes leve az ételbe kerül, nem a lefolyóba.
És miért is kellene másodszor is mosogatni bármit is?
Kérdést írtál ki erről, tehát nem tudod, így elég nagy önbizalomra vall "letrollozni" valakit, aki viszont láthatóan ért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!