Ha le darálom a mandulát azzal tudom helyettesíteni a mandula lisztet macaron készítéshez?
#2 vagyok. Valóban nem az lenne?
Én "darált mandula" feliratú cuccból sütöm, mindig jó volt. Lehet nem pontosan fogalmaz a címke.
Nagyon nem😂 Mindenki ezzel próbálkozik és a végeredmény pont annyira hasonlít az igazi macaronra, mintha ketchupot nyomnál egy lángosra és ráfognád, hogy pizza.
A mandulaliszt blansírozott mandulából készül és sokkal finomabbra van őrölve, mint amire bármilyen háztartási daráló képes. Kivéve talán a kúpos kávéőrlő, de olyanja keveseknek van.
A durván őrölt bolti mandulától pont azt a levegősségét veszti el, ami az egész lényege.
6: nem véletlenül kerül egy darab macaron 3-400 ft-ba, még olcsóbb cukrászdákban is!
Nincs sok értelme olyan alapanyagból csinálni, amiből szinte garantált a kudarc.
Az 5-ös ketchupos lángos hasonlata remekül megmutatta a különbséget.
Tatárbeefsteak-ot sem csinálunk csirkefarhátból - mert az olcsóbb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!