Hogyan lehet újkrumpliból ropogós sült krumplit sütni?
Figyelt kérdés
Számít hogy olajban vagy zsírban sütjük? Mi zsírral szeretünl sütni, nem igazán sütöttünk olyan sűrűn sültkrumplit rendes krumpliból, inkább gyorsfagyasztottból. Szeretnék áttérni rendes krumplira, kisfiam imádja de úgy gondolom még mindig egészségesebb, mint a gyorsfagyasztott. De nem sikerül ropogósra, szottyadt. újkrumpliból lehet egyáltalán ropogós sültkrumplit sütni? Barátnőm szerint nem mert ilyenkor magas a víztartalma. De hátha valaki megmondja a titkát, olajban, zsírban sütve vagy ezek nélkül sütőben. Valami tipp? Köszönöm2021. júl. 8. 13:07
11/17 anonim válasza:
De, van fogalmad arról, hogy miben sütik elő.
például, a Lidlben rá van írva a csomagolásra az olaj típusa (sunflower oil)
13/17 anonim válasza:
Jah amúgy azért írtam sunflowert mert kajak angolul van ráírva xd
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Az új burgonya teljesen alkalmatlan a bő, forró olajban ropogósra sütésre, de még csak egy rendes pürét se lehet csinálni belőle.
16/17 anonim válasza:
De ne az olajról beszelj. Nem eszed a tobbi termeket se, ami foszfatos, pl puding, stb??
17/17 qkker1 válasza:
Vékony karikára vágod és forró zsírban megsütöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!