Ajánlanál egy jó receptet laskagombával?
Figyelt kérdés
A kecskesajtos fehérboros a kedvencem, de szívesen kipróbálnám máshogy is.okt. 8. 15:32
2/7 anonim válasza:
Én gomba lasagnét szoktam laska-csiperke keverékből.
Fehér mille poix (zellergumo, feherrepa, hagyma, fokhagyma reszel, pirit, alaple, megint pirit) arra gomba, azt is parszor felonteni es lepiritani. Azt felonteni egy bessmellel es lasagnekent retegezni
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó belöle a gombapörkölt (de gondolom, ez nem újdonság), de a "pulled chicken" is jó belöle, hosszában csíkokra vágod, megsózod 5 percre, utána pedig forró olajban majdnem ropogósra sütöd, füszerezheted borssal, chilivel, fokhagymával, nagyon jó ízü. Bármilyen körítés jó hozzá
4/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a google-t köszi, de személyes véleményekre és akár egyedi receptekre voltam kiváncsi. Annyira imádom ezt a gombát, nem csak az ízét, de az állagát és az illatát sütés közben. Sajnos nagyon ritkán látni a boltokban...
okt. 8. 18:59
5/7 A kérdező kommentje:
Fagyasztva szoktam látni, de az meg nem az igazi (bár úgy nem próbáltam)
okt. 8. 19:00
6/7 mindentudó99 válasza:
Próbáld ki a tőke gombát is. Nyárfák tövében tömegesen terem most. Nagyon ízletes.
7/7 anonim válasza:
tépkedd fel a laskát, pirítsd le forró száraz serpenyőben és öntsd le bbq szósszal, vagy szójaszószos-mogyivajas-fokhagymas-szezámolajos kombóval és ez bármihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!