Laskagomba levest csináltam tegnap este, reggel tettem csak hűtőbe, jó még vajon?
Figyelt kérdés
Este 7 körül lett kész, és sajnos elaludtam, így nem tettem hűtőbe. Kb 19 fok lehetett a konyhában, reggel 6kor tettem be. Szerintetek jó lehet még, vagy inkább ne együk meg?2021. jún. 5. 08:26
2/9 hisztynka válasza:
Szerintem sem jó már, a gomba elég romlandó, szerintem ne kockáztass egy ételmérgezést.
3/9 anonim válasza:
ebben a melegben én nem kockáztatnék egy ételmérgezést
4/9 anonim válasza:
19fokban persze hogy jo!
Ha 35fok lenne valszeg megsavanyodik. De meg boven nincs nagy nyari meleg!
Nagyon sokszor van, hogy en is csak este erek ra fozni, reggelig kint van a gazon majd utana kerul a hutobe. Semmi bajuk sosem.
5/9 anonim válasza:
19 fokban valószínűleg NEM jó már. Gombáról beszélünk, nem valami egyszerű cuccról.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen a gomba miatt aggódok én is csak.
2021. jún. 5. 19:44
7/9 anonim válasza:
Gondolom azota mar megkostoltad es hutobe tetted...leirnad mi lett vegul.
8/9 A kérdező kommentje:
Hűtőben van azóta is de a hozzászólások alapján nem mertem megkóstolni se, ki fogom dobni.
2021. jún. 6. 06:51
9/9 anonim válasza:
En ha este fozok, mindig reggel teszem csak be a hutobe. Hiszen meg jo par oraig forro. Sosem volt meg ebbol problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!