A ma főzött borsóleves hétfőn még jó?
Figyelt kérdés
Túl sokat főztem és egyedül vagyok itthon, nekem sok, jó lenne, ha még hétfőn is jó lenne, hogy anyukám is tudjon enni belőle.
Hús nincs benne, galuska igen.
2021. júl. 3. 12:12
1/6 anonim válasza:
Hűtőben tartva semmi baja nem lesz, a galuska fog csak egy kicsit "megázni".
2/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi ha hűtőbe rakod vagy esetleg fagyaszd le és hétfőn kiveszed jóval azelőtt hogy menne anyukád mert jó időben viszonylag gyorsan kiengedne
3/6 anonim válasza:
Ha jól működik a hűtőd, akkor semmi baja nem lesz hétfőig.
4/6 anonim válasza:
Így van, ahogy fent írták, 2-3 napot kényelmesen kibír, de nagyon fontos, hogy minél hamarabb lehűljön és bekerüljön a hűtőbe. Én ezért hideg vízes vízfürdőt szoktam alkalmazni.
5/6 anonim válasza:
Simán. Ma én is borsólevest főztem és hétfőn fog elfogyni. Hűtőben semmi baja nem lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat.
2021. júl. 3. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!