Ha konzerv zöldborsóból csinálom a borsólevest, le kell önteni a levét, vagy mehet a levesbe?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok?
Én eddig mindig fagyasztott borsóból csináltam, de most olyan jó áron volt a konzerv, hogy azt vettem.
Nem tudom, a leve mehet-e a levesbe, vagy öntsem le róla, tanácsokat várok.
2019. dec. 16. 18:07
1/4 anonim válasza:
en le szoktam onteni. de ezt csak nagyon a vegen tedd bele mert par perc es kesz is ( en legalabbis jo roppanosan szeretem izles dolga, tudom)
2/4 anonim válasza:
Villával kiszeded a borsót az üvegből,a levét felhasználhatod rizs főzéséhez.Zöld saláták készítéséhez 1-2 evőkanál zöldborsó lé hozzáadásától finomabb.
A levesekhez adott zöldborsó + leve megédesíti a levest.
4/4 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Én leöntöm és le is öblítem a borsót szűrőben. Nekem így jobban ízlik és kevésbé puffaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!