A csilis babba bele kell tenni a bab konzerv levét vagy le kell mosni a babot attól a létől?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 09:35
1/9 anonim válasza:
A vörösbabét mi nem szoktuk, de a fehérét igen.
2/9 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a kettő között?
2019. aug. 18. 09:58
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Szerintem csak szokás kérdése. MI paradicsomos lébe áztatott fehérbabot szoktunk belerakni, így azt nem öntjük le, de a vörösbab levének igen erőteljes íze van, amit nem szeretünk belerakni.
5/9 anonim válasza:
A knónzerv leve az a lé, amiben a babot fözték. Nem hiszem, hogy ha te fözöd a babot, akkor kiöntöd a fözölevet. Teljesen értelmetlen ötlet, és a tápanyagok nagy részét is kidobod ezzel.
8/9 anonim válasza:
A csilis bab konzerv levét, ami alapból ízesített paradicsomszósz, azt bele szoktam tenni. Az a lényeg!
Ha sima babkonzervből csinálod és a paradicsomszószt te kevered ki, akkor biztos szárazbab konzervből csinálod. Annak sós vizes a leve, le lehet önteni.
9/9 johny85 válasza:
én nem szoktam leönteni ,az adja az izét és az álagát meg.A bab alaból beszivja a levét,én nem szoktam leönteni.De egyébként áztattot házi baból szoktam csinálni,de annak is ráönöm a levét még el nem fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!