SOS! Hogyan tegyem bele a hagymát a borsólevesbe?
Figyelt kérdés
A család egészben szereti a hagymát a borsólevesben.
Csinálhatom úgy, hogy olajon megdinsztelem az egész hagymát a zöldborsóval és a répával? Vagy szét fog esni a hagyma?
2017. aug. 9. 08:36
1/6 anonim válasza:
Hát egy egész hagymát feleslegesen dinsztelsz,nem azért mert szét esik hanem mert nincs értelme. Én úgy szoktam hogy ha már felvan öntve vízzel akkor teszem bele. De ha te szeretnéd dinsztelni tedd azt csak én ugy gondolom hogy ahogy fentebb irtam ugy logikusabb íz szempontjából meg tök mindegy.
2/6 anonim válasza:
Csinálhatod úgy is.. csak akkor egy nagyobb fej hagymát tegyél a zöldségekhez és félidőben rakd hozzá. Azért mert levesben még tovább fog főni hagyma. Így biztos, hogy megfő és nem esik szét leveleire.
3/6 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, mint a húslevesnél.
4/6 anonim válasza:
Reszeld le, pirítad meg egy kicsit, sose mondják meg, hogy volt benne
5/6 anonim válasza:
Ha a megtisztított egész hagymát a gyökér felőli oldalán kereszt alakban bemetszed , nem fog szétesni a hagyma.
Dinsztelheted a többi zöldséggel együtt, de beleteheted akkor is amikor felöntöd vízzel.
6/6 anonim válasza:
Fizikailag elég nehézkes egy egész hagymát megdinsztelni a többi zöldséghez képest.
Ha a család szereti a borsólevesben a hagymát, csináld úgy, ahogy eddig és nem ér csalódás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!