Hogy kell hagymát sütni?
Figyelt kérdés
Finom, ropogós, édes, nem túl olajos hagymát. Sosem sikerül tökéletesre. :/2016. aug. 8. 19:55
1/4 anonim válasza:
A hagymát lisztbe forgatod, és kevés olajon, kevergetve ropogósra sütöd.
2/4 anonim válasza:
Nagy fej hagymát felkarikázol. Lisztbe kell forgatni, és sok, bő olajban kisütni erős lángon, vagy fritőzben egy-két perc. Látod a szinén, hogy egy sötétebb zsemlére hasonlit. Só tilos !
3/4 bumbi02 válasza:
Áztasd előtte picit tejbe a hagymát, majd a tejből mehet a lisztbe, és onnan a forró olajba, nagyjából másodpercek alatt megsül.: )
4/4 anonim válasza:
Nehogy tejbe áztasd a hagymát, mert csak vizes lesz. Ugy fog a hagyma viselkedni, mintha vizbe tetted volna, és csiriz lesz a liszt rajta. Ilyet még nem is hallottam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!