Lehet, hogy túl vékonyra vágtam a karaj szeleteket. Hogy süssem meg szabad tűzön, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 21:54
1/8 anonim válasza:
Áztasd be éjszakára fokhagymás tejbe.
3/8 anonim válasza:
Hogy érted, hogy szabad tűzön? Grill rácson vagy tárcsán, netán nyárson sasliknak?
4/8 anonim válasza:
Kasrajt sehogy. Az nem jó sütve, mert száraz. Sütni a tarja jó.
5/8 anonim válasza:
Rakd egy joghurtos pácba sütés után is puha marad a joghurttól nem szárad ki.
6/8 anonim válasza:
4-es, fura, én szoktam sütni egészben karajt, és sosem szárad ki. Karajszeletet kirántani szoktam.
7/8 anonim válasza:
A helyedben sertészsírral alaposan bekenném, alufóliába csomagolva és úgy. Vagy eleve zsírban pácolni kicsit hagymával, stb és úgy csomagolni, akár többet egybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!