1/8 anonim válasza:
csinálhatsz víz+liszt, esetleg valamilyen fűszerből palacsintatészta sűrűségű masszát,ezt használd tojás helyett.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. márc. 18. 20:20
3/8 anonim válasza:
Sehogy, mert a panír azért panír, mert megvan a maga összetevője, liszt, tojás. Tojás nélkül kemény és ropogós lesz a "borítása" és csak akkor tudod megenni, ha nagyon jó fogad van. Semmilyen fűszer nem fog segíteni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is kell bele tojás. Mi a baj a tojással? Vagy akkor csináld meg natúr.
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem volt itthon tojás , és kivancsi is voltam hogy az nélkül lehet e készíteni ..
2021. márc. 18. 21:44
8/8 anonim válasza:
Azt elárulhatná valakil hoyg a MEGSÜLT tojástól miért lenne puhább a panír!
Minden további nélkül el lehet készíteni tojás nélkül is, semmivel sem lesz keményebb, egyzserüen csak emgszokásból készítik tojással
HA valaki nem tudja, nem veszi észre, hogy tojással vagy anélkül paníroztak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!