Tojas ha romlott milyen szaga van es allaga?
Büdös. De nem mindegyiknek van az a kimondottan erős záptojás szaga.
Egy jó tojásnak alapvetően nem igazán van szaga. A romlottnak mindig van szaga, hol erősebb hol gyengébb, de mindenképp van.
Ha lesz hozzá "szerencséd" , garantálom, hogy a legkisebb kétség se fog benned felmerülni, hogy vajon rossz e!
Olyan a szaga, és az állaga, hogy mindenféle javaslat és tanács nélkül, ösztönből izolálsz tőle mindet, lefertőtlenítesz mindent amihez hozzáért, plusz beveszel egy daedalont hányás ellen.
Ma ereztem a tojason egy kis szuros szagot. Nem volt budos nem mondanam annak.
Az allaga teljesen normalis volt
Minden darab tojast kulon torok fel egy poharba szagolom torom a masikat.
Szerintetek ez a kis szuros szag termeszetes vagy mar nem volt jo a tojas?
Koszonom
Épp ezt akartam mondani.. Én falun nőttem fel, és mindig volt házi tojásunk. Állandóan szagolgattam mindegyiket, bár igyekeztük őket frissen összeszedni, de nem mindig sikerült.
Sok tojás állagra / színre tökéletesnek tűnt, de mikor megszagoltam fura szaguk volt. Ezért mondtam, hogy azért mert egy tojás rossz, még nem biztos, hogy azt az igazi, orbitálisan büdös záptojás szagot árasztja.
Nekem az a tojás aminek fura szaga, az romlott. Tökmindegy, hogy hogy néz ki.
Nálunk is falun van, meg sokszor több hónapos tojást ettünk, mert anyám a régieket hagyta meg, vagy nyáron megromlott...
Sokszor csak a tükörtojásnak volt olyna szaga, íze, hogy nem lehetett megenni, mikor feltörted...
Az csak a nagyon záp tojásnak van, hogy olyan bűz. De akkor már ézws, hogy mozpg benne a belseje, azt fel sem szabad törni. De attól még lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!