Fagyasztott gomba savanyú?
Figyelt kérdés
Ettem már többször is gombát, igazság szerintem lehet, hogy a fűszerezéstől lett savanykás, vagy, csak, hogy bebeszélem, hogy romlott.
Picit régóta volt a fagyóba, de nem hiszem, hogy ez számít.
Mindenesetre nem mertem enni belőle, talán már nem is esne jól, csak így az elkészített ételt sajnálom.
Arra ugyan nem emlékszem, hogy mikor raktam be a fagyóba, de az biztos, hogy 1-2 hónapja és a felbontás napján (konzerves volt), nylon zacskóban tettem be.
Máskor is csináltam már ilyet, de akkor egyenesen a fagyóból tettem a serpenyőbe, most pedig előtte kb. 1 órával kivettem és beraktam a hűtőbe, de még így is fagyos volt.
Szerintetek van rá esély, hogy romlott?
2020. máj. 7. 15:12
1/2 anonim válasza:
Igazi az lett volna, ha a lefagyasztott konzervből szárított gombát csinálsz, annak lett volna csak különleges íze!
2/2 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez egyáltalán nem válasz a kérdésemre.
2020. máj. 7. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!