A tálcás vákumfóliás előre bepácolt karajt, hogyan süssem?
Mivel ez már pácolva van, így klopfolni már nem tudod.
Azt nézd meg, hogy a szélein a hártya be van e vagdosva, ha nincs, akkor pótold!
Egyébként csak hirtelen kell kisütni, akkor nem lesz jobban száraz, mint amennyire ez a hús alapban is száraz rész.
Amellett minden hús a sütésben összemegy, ez ellen nincs mit tenni!
Láttál te már 2-es pácolt húst?
Eleve pácolás előtt kell kiklopfolni, ami már nyilván ennél meg is történt. A bepácolt húst meg csapkodni, még akár fólia alatt is, minden csupa kulimász lesz, amellett lejön róla a konyhakészre fűszerezés. A viccesnek szánt megjegyzésed teljesen szakszerűtlen és emiatt főleg haszontalan.
Miért kéne klopfolni egy sütőben sütni való húst?
Tedd sütőzacskóba, úgy nem lesz száraz
#4
A pácolt karajszeleteket nem sütőben sütik, hanem serpenyőben, vagy grillen, mivel ezek grillhúsok. Egyébként ez rá is van írva.
Más esetekben a sütőzacskó jó megoldás.
Amikor megvetted elkepzelesed sem volt, hogy fogod elkesziteni ... csak megvetted mert jol nezett ki? :))) Igy is lehet.
En mondjuk sosem vennek elore pacolt hust, hanem maham pacolnam be elokeszites utan ... de nem is merulne fel kerdes bennem, tudnam mit kezdjek vele.
Sutozacsko is jo, grillracson is elkeszitheted, grillbordas serpenyoben is tokeletes lesz.
#9. de ennyire? mondjuk eddig légkeveréses sütőben sütöttem jénaiban.
akkor most megyek és megpróbálom elektromos kontakt grillen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!