Talcas husokat hogyan erdemes lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Eredeti csomagolasban vagy atcsomaghatom masba, hogy sporoljak helyet? Ha at lehet csomagolni akkor mibe erdemes?2020. ápr. 25. 08:53
1/5 anonim válasza:
Szerinted mi tortenik, ha atcsomagolod?? Amikor nem csomagolt hust fagyasztasz zacskobany mi tortenik? :) ebben sincs pl ronbanoanyag
2/5 anonim válasza:
Ha elfer a hutodben az eredeti csomagolasban, akkor abban. Ha nem, mert valami bazinagy vedogazas csomagolas (mint ahogy pl. a Lidl szokta csinalni), akkor kiszeded, megpucolod ha kell, es a neked megfelelo adagokban bezacskozod es lefagyasztod.
3/5 anonim válasza:
Én mindig at csomagolom zacskóba.Kicsi a fagyasztom így muszáj.
Semmi gondot nem okoz.
4/5 anonim válasza:
Én kiszedem a tálcából, mert tényleg nagy helyet foglalna úgy...
Szépen leitatom a szeletekről a nedvességet, aztán egyesével Folpackba csomagolom, és így teszem zippes fagyasztózacskóba. ÍGy garantáltan nem lesz rajta "fagyégés", mert nem éri hideg levegő közvetlenül.
5/5 anonim válasza:
én mindig átcsomagolom. ha nem lenne kicsi a fagyasztóm, akkor is így csinálnám, mert egyszerűen indokolatlanul nagy helyet foglal el az eredeti csomagolás. fontos infókat ráírom az új csomagra: mi van benne, tömege, mennyi ideig kell sütni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!