Kinél mi a legutáltabb főzelék?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 18:54
11/24 anonim válasza:
Alapvetően szeretem a főzelékeket, így olyat nem tudnék mondani, amit tényleg nagyon utálok. De mondjuk a spenót főzelék nem a kedvencem.
12/24 anonim válasza:
Kelkáposzta. Ha a melóhelyi üzemi konyhán azt főztek, 4 emelet távolságból is megéreztem a szagát és már fordult is fel a gyomrom. Ez nálam nem egyszerűen a nem szeretem-kategória, hanem konkrétan undorodok tőle és hányinger fog el, ha megérzem.
13/24 anonim válasza:
Sóska és kelkáposzta. A tökfőzeléket imádom, ha én készítem, idegenét meg nem enném, nekem úgy finom, ha hagyma, kapor, tök megpárolódott megszórom liszttel, felöntöm tejjel és 1-2 kanál tejfölt adok hozzá, utálom az ecetes, paprikás változatokat.
16/24 A kérdező kommentje:
Na azt csak a paradicsomos káposzta tudja űberelni.
2021. máj. 21. 10:18
17/24 anonim válasza:
A lencsefőzeléknek már a szagától rosszul vagyok, de a tökfőzelék sem a szívem csücske. A menzán sokszor adtak ilyet anno, nagyon rossz emlék. Pedig amúgy nem vagyok nagyon válogatós, de ezeket mai napig nem bírnám megenni.
18/24 anonim válasza:
bab
borsó
lencse
Ezeken kívül az összeset rühellem.
19/24 anonim válasza:
Tök, spenót, zöldbab. Ránézni nem tudok egyikre sem.
20/24 anonim válasza:
Spenót, sóska, sárgaborsó. A többit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!