Zöldbab főzelék üveges zöldbabból?
Figyelt kérdés
Üveges zöldbab van itthon, de még sosem főztem zöldbab főzeléket és azt hittem, hogy ez kell bele és ezt vettem :(
Hogyan tudom magamnak elkészíteni?
17/L
2021. márc. 23. 18:00
1/5 anonim válasza:
Elkészíted a rántást, felöntöd a zödlbab levével, kevergetve felforralod, amikor jó az állaga, beleteszed a babot is, összemelegíted, füszerezed és eheted is.
Ha habarással akarod, akkor a bab levét beöntöd egy lábasba, behabarod, amikor besürüsödött, beleteszed a babot és utánízesíted.
2/5 anonim válasza:
Hat ezt en ugy szoktam cainalni, hogy az egész konzerv megy az edenybe egy pici ecettel együtt. Amikor felforrt, egy doboz tejföllel kevert habarás bele és kész.
3/5 anonim válasza:
ahogy az 1-es is írja, én speciel fokhagymás rántással szoktam csinálni - de ez ízlés kérdése...
4/5 anonim válasza:
Én az 1-es módszere szerint, de előbb egy fél hagymát megdinsztelve, rántás, zöldbablé majd egy darab füstölt oldalassal felforralva, bele a bab, fűszerek, egyet rottyan és finom.
5/5 A kérdező kommentje:
Juj de jó! Ez így egyszerű is :)
Köszönöm a válaszokat
2021. márc. 23. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!