A cukorborsó nem egyenlő a zöldborsóval. A cukorborsót hüvelyestől is fel lehet használni, a zöldborsót nem.
2021. jan. 19. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
2/5 anonim válasza:
1. Én úgy csinálom,hogy a megpuhult borsó felét leturmixolom,és azt keverem vissza a többihez,szóval zöld az egész. A finomfőzeléket is így csinàlom,nincs benne habarás vagy rántás.
2. Só,bors,petrezselyem kerül bele.
3. Főtt tojás,rántotta,halrudacska.
4. Kenyeret,zsemlét nem eszünk hozzá.
5. Zöldborsó.
2021. jan. 19. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
3/5 anonim válasza:
A színe narancssárgás mert rakok a habarásba egy kis piros paprikát.Pörköltet rakok hozzá általában, de szinte bármivel. Sült hús, fasirt, mirelit cordon bleu, tükörtojás... Kenyeret eszek mellé. Rakok bele babérlevelet, sót, borsot, meg egy kiskanál cukrot is. Cukorborsónak nevezem.
2021. jan. 19. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
4/5 anonim válasza:
1. fehér lesz a leve (mivel tejjel főzöm)
2. édesen szeretem, szóval cukor kerül bele meg csipet só
3. rántott párizsival vagy sült virslivel
4. néha gluténmentes pékáruval, néha anélkül
5. zöldborsó
2021. jan. 20. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/5 anonim válasza:
A cukorborsó az, amit ilyenkor nem kapsz. Az ugyanis a zöldborsó szezon elei, zsenge változata, amikben a szemek még aprók és puhák, édeskés ízűek. Ezért hívják cukorborsónak, tehát nincs köze a főzelékhez vagy az elkészítési módhoz, csak annyi, hogy alapból sokkal ízletesebb, mint az "öreg" borsó. Mint a kukorica, ami nyár elején még zsenge, puha, szinte nyersen is ehető, szezon végén meg már alig tudod megrágni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!