Főzelék imádók! Mi a kedvencetek, milyeneket szoktatok csinálni? Igazából új ötleteket keresek, és kíváncsi vagyok ki melyiket szereti. Köszi ha írtok!
Szoky konyhája: karalábé főzelék
Saját:
-karfiol főzelék
-currys lencsefőzelék
A kedvencem pedig a paradicsomos káposzta.
Cukkini fozelek. Ezt a gyerekem kepes lenne mindennap megenni. Legyalulom, mint a spargatokot, felontom pici vizzel, sot es kaprot teszek bele. Amikor felforr, egy doboz creme freche-sem készített habarás bele és ennyi.
Diétás lencse fozelek: ez pirított szalonna, rá apróra vágott vöröshagyma, fokhagyma, majd a lencse és víz. Só, bors, és mindenfele otthon épp kéznél levő húsféle, tehát virsli, füstölt hús, füstölt kolbász bele. Mustáros tejfölös habarás bele és kesz
Kedvencem: a kelkáposzta főzelék
Szoktam még: zöldbab főzelék, tejfölös krumpli főzelék, sárgaborsó főzelék, karalábé főzelék
Inkább mártásokat készítek a sültek mellé, nem főzeléket: gombamártás, sajtmártás, vadas mártás, de szeretem a lecsó-alapot is a sültekhez
Tejszínes karalábéfőzelék
Lucskos káposzta
Kukorica főzelék. Még nem csináltam, de egyik kolléganőm szokott, és állítólag nagyon jó.
Fehérbab főzelék az egyik kedvencem, paprika nélkül készítem, fehéren. A többit már mások is írták
Zoldborso fozelek.
Paradicsomos kaposzta
Krumpli fozelek
Sargaborso f.
Kelkaposzta fozelek.
Tok f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!