1/9 anonim válasza:
Szia!Én nem.Én behabarom.Tejszín+ liszt a végén és összefőzöm
2/9 anonim válasza:
Én pár évvel ezelőttig utáltam a spenótot, aztán megkóstoltam a rántás nélkülit és azt nagyon szeretem. Aztán kipróbáltam a rántás nélküli paradicsom levest és azt is nagyon szeretem, a rántásost nem tudtam megenni.
3/9 anonim válasza:
En fokhagymas rantassal keszitem es tejjel.
4/9 Mansour válasza:
Kevés, enyhén pirított fokhagymás rántást csinálok, felengedem annyi vízzel, hogy szósz sűrűségű legyen. Felforralom, beleteszem a fagyasztott spenótot, és ha felolvad, nem főzöm tovább.
5/9 anonim válasza:
Nem rántok semmit.
Maximum habarom, ha szükséges, de pl. sűrűbb tejszínnel elkészítve azt sem kell.
6/9 anonim válasza:
Spenot levelet megfozom, leszurom, kinyomkodom es ledaralom. Fokhagymas rantast keszitek, radobom az elokeszitett spenotot, felengedem tejjel es kiforralom. Feketeborssal izesitem.
7/9 anonim válasza:
Tejföllel vagy tejszínnel habarom.
8/9 anonim válasza:
Tejbe áztatott és pépesített zsemlével sűrítem.
9/9 anonim válasza:
Fokhagymás tejszínbe friss zsömlét aprítok, beáztatom. Egy cásokor petrezselymet felaprítok, azt is bele. Aztán szépen összeturmixolom és kevergetve még főzöm 10 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!