Kinél mi a legutáltabb főzelék?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 18:54
1/24 anonim válasza:
kapor. Tökfőzelék kaporral, zöldbabfőzelék kaporral. Kapor nélkül szeretem :-D
2/24 anonim válasza:
Krumpli mert nem szeretem a babérlevelet
3/24 anonim válasza:
Semmelyik, mert nem vagyok ovis. De a paprika nélküli krumplifőzeléket kerülöm, ha tudom.
4/24 anonim válasza:
Nincs ilyen. Nagyon szeretem a zöldségeket, hüvelyeseket.
5/24 anonim válasza:
Nekem a finomfőzelék volt, de amióta nem vagyok gyerek, nem kellett ennem. :)
6/24 anonim válasza:
Van három főzelék, amit képtelen vagyok megenni.
Tök, sárgaborsó, kelkáposzta. Meg van a spenót, amit a hagyományos módon készítve szintén nem eszem meg, de van egy elkészítési mód, ahogy viszont szeretem. Az első három alapanyaggal is valószínűleg a készítési mód miatt van a probléma, mert pl a tököt rántva szeretem, a sárgaborsót krémlevesnek, a kelkáposztát rakottként.
7/24 anonim válasza:
Amelyik liszttel van sűrítve. Minden zöldséget szeretek, a fűszerekkel sincs bajom, de a liszttől olyan undorító állaga lesz minden főzeléknek,hogy ránézni is rossz, nemhogy beleenni.
9/24 anonim válasza:
Minden "magyarosan" elkészített főzeléket (pirospaprikás rántás) szívből utáltam.Ma már ritkán, de meg bírom enni ezt is. Amúgy én inkább habarással sűrített, és natúr színű, vagy paradicsomos főzelékeket szoktam készíteni, ezeket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!