Mi a jó tojásos nokedli titka?
#7: ja-ja, abszolút hagyományos magyaros!
Már a honfoglaló magyarok is delikáttal szórták meg a húst, mielőtt betették a nyereg alá puhulni. :-D
23 Kötekedj máshol, rosszindulatú, aljas emberekre nem vagyok kíváncsi.
Kattanjatok már le arról , igen tettem bele egy KIS delikátot, ismerek olyat aki pl fokhagymát rak bele , én meg azt nem szeretem, mégse szólom meg.
Ne törődj velük Kérdező.Ne bosszankodj ezen.Én sem használok delikátot,és?Attól nem mondok rád semmit sem.Ha szerinted úgy jobb akkor ok,te tudod.
Aki azt írta hogy "bevonja" előtte vajjal az a jó megoldás.Próbáld ki úgy
#1,2
Anyósomtól tanultam, hogy a tojáshoz kever tejfölt (6-8 tojáshoz kb 2 dl-t), jól kikeveri, a forró tésztát beleteszi és kevergetve süti, a tejföl miatt a tojás rátapad a tésztára bevonja, szerintem sokkal jobb, mint tejföl nélkül.
A delikátot meg tényleg jobb kihagyni, kifejezetten ártalmas az egészségre, káros vegyszer az egész.
Delikátot általában azok használnak, akik nem tudnak főzni ;) Ők cs.szik tele a levest és minden más kaját.
Létezik a FŰSZER nevű dolog, azzal kell ízesíteni, nem sós-ízfokozó szrral.
29 Le akadnátok végre erről? Egyik ismerősöm mindenbe fokhagymát rak az az ő dolga. Nekem anyum,nagyim is használt delikátot, számomra teljesen megszokott íz.
Mostani trend szapulni a delikátot , vegetát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!