Mi a jó tojásos nokedli titka?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#7: ja-ja, abszolút hagyományos magyaros!
Már a honfoglaló magyarok is delikáttal szórták meg a húst, mielőtt betették a nyereg alá puhulni. :-D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
23 Kötekedj máshol, rosszindulatú, aljas emberekre nem vagyok kíváncsi.
Kattanjatok már le arról , igen tettem bele egy KIS delikátot, ismerek olyat aki pl fokhagymát rak bele , én meg azt nem szeretem, mégse szólom meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ne törődj velük Kérdező.Ne bosszankodj ezen.Én sem használok delikátot,és?Attól nem mondok rád semmit sem.Ha szerinted úgy jobb akkor ok,te tudod.
Aki azt írta hogy "bevonja" előtte vajjal az a jó megoldás.Próbáld ki úgy
#1,2
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Anyósomtól tanultam, hogy a tojáshoz kever tejfölt (6-8 tojáshoz kb 2 dl-t), jól kikeveri, a forró tésztát beleteszi és kevergetve süti, a tejföl miatt a tojás rátapad a tésztára bevonja, szerintem sokkal jobb, mint tejföl nélkül.
A delikátot meg tényleg jobb kihagyni, kifejezetten ártalmas az egészségre, káros vegyszer az egész.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Delikátot általában azok használnak, akik nem tudnak főzni ;) Ők cs.szik tele a levest és minden más kaját.
Létezik a FŰSZER nevű dolog, azzal kell ízesíteni, nem sós-ízfokozó szrral.
29 Le akadnátok végre erről? Egyik ismerősöm mindenbe fokhagymát rak az az ő dolga. Nekem anyum,nagyim is használt delikátot, számomra teljesen megszokott íz.
Mostani trend szapulni a delikátot , vegetát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!