Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojásos nokedli probléma?

Tojásos nokedli probléma?

Figyelt kérdés

tegnap vcsináltam meg a tojásos nokedlit, 6 tojás van ráütve, fél kiló lisztből készült nokedlihez.

mára olyan egybe van az egész.. felvette a lábasom alakját. :D

mivel, hogyan lehetne kicsit lazábbá varázsolni?


2014. máj. 27. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Villával kicsit lazitsd fel.
2014. máj. 27. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
27%
Elkészítéskor a nokedlihez érdemes némi zsirakékot adni, hogy ne tapadjon össze. Az, hogy felszedte a lábas alját viszont picit meredek... :Đ
2014. máj. 27. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
100%

Ó elnézést, félreolvastam. :D Felvette az alakját.

Hát az még nem tragédia :)

2014. máj. 27. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rá egy nagyon pici vajat vagy zsírt és azzal melegítsd meg, akkor szétesik.
2014. máj. 27. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez alapvetően nem olyan kaja amit másnapra el szoktak tenni.
2014. máj. 27. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
raktam hozzá zsiradékot mikor csináltam, de mivel ketten vagyunk rá, (még a pici nem ehet ilyeneket) és túltoltam a nokedlit, azért maradt mára is. ahogy kihűlt ment a hűtőbe, én másnaposan is szeretem! :) köszönöm a válaszokat, raktam egy kis vajat még, összemelegítettem, és olyan mintha most csináltam volna! :)
2014. máj. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!