Tojásos nokedli probléma?
Figyelt kérdés
tegnap vcsináltam meg a tojásos nokedlit, 6 tojás van ráütve, fél kiló lisztből készült nokedlihez.
mára olyan egybe van az egész.. felvette a lábasom alakját. :D
mivel, hogyan lehetne kicsit lazábbá varázsolni?
2014. máj. 27. 13:44
2/6 anonim válasza:
Elkészítéskor a nokedlihez érdemes némi zsirakékot adni, hogy ne tapadjon össze. Az, hogy felszedte a lábas alját viszont picit meredek... :Đ
3/6 anonim válasza:
Ó elnézést, félreolvastam. :D Felvette az alakját.
Hát az még nem tragédia :)
4/6 anonim válasza:
Tegyél rá egy nagyon pici vajat vagy zsírt és azzal melegítsd meg, akkor szétesik.
5/6 anonim válasza:
Ez alapvetően nem olyan kaja amit másnapra el szoktak tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
raktam hozzá zsiradékot mikor csináltam, de mivel ketten vagyunk rá, (még a pici nem ehet ilyeneket) és túltoltam a nokedlit, azért maradt mára is. ahogy kihűlt ment a hűtőbe, én másnaposan is szeretem! :) köszönöm a válaszokat, raktam egy kis vajat még, összemelegítettem, és olyan mintha most csináltam volna! :)
2014. máj. 27. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!