Teljes kiőrlésű lisztből finom lesz a nokedli, gulyáslevesben? Ha igen, másnapra a maradék, nem ázik el?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 09:43
1/2 anonim válasza:
Elázik: De ,nem csak a teljes kiörlésű a sima is: Külön szoktam kifőzni ,veszek ki a levesböl és úgy főzöm ki.
Én a zöldségeket ,és a tésztát is ,és a húst is kkiszoktam venni ha hütőbe teszem a levest.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz,de a fő kérdésre nem kaptam választ,amúgy nekem a finom lisztből készült noki nem szokott elázni másnapra.
2014. jan. 22. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!