Maradék, fokhagymás malac sült, újra hasznositása?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 14:51
1/6 anonim válasza:
pl.orosz hússaláta.
Én majonézes salátákba szoktam tenni,vagy főzelék-feltétnek.
2/6 anonim válasza:
Én ledarálnám egy kis füstölt szalonnával, hagymával, fokhagymával, só, bors, mustár, kecsöp. Piritósra isteni lesz. Vagy kenyérszeletre tepsiben sajttal megsütni. Esetleg milánói makaróni, töltött palacsinta- rántva- majonéz.
3/6 anonim válasza:
Én is húskrémet szoktam a maradék húsokból készíteni. főzök még mellé 2 tojást, hozzádarálom azt is, egy kis reszelt hagymát is teszek bele,só, bors, majoranna, mustár, kicsit a saját zsírjából és annyi tejfölt, hogy krémes állagú legyen.
Mi is pirítóssal szeretjük. Így legalább elfogy:)
4/6 A kérdező kommentje:
Hú !!
Köszönöm .
Sok jó ötlet kaptam !!!
2014. jan. 2. 15:28
6/6 anonim válasza:
Ha felkockázod, felcsíkozod, és lehet belőle rakott krumpli, brassói, vagy rádobod egy lecsós alapra, és valami körettel egy tányér ebéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!