Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Eljegyzésre ajándéknak sült...

Eljegyzésre ajándéknak sült malac?

Figyelt kérdés
A fiataloknak mindenük megvan már,plussz anyagilag is rendben vannak,vagy egyéb más ötlet?!
2012. máj. 19. 23:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Rotációs kapa?
2012. máj. 19. 23:53
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Jó lesz az, a szándék a fontos (ezt gondolta a malac is, mielőtt lemészárolták)
2012. máj. 20. 00:22
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
Olyan, hogy "eljegyzési ajándék" - nem létezik. Az eljegyzés a házassági szándék bejelentése, semmi más. A pár vesz egymásnak gyűrűt. Ajándékot nem szokás, nem illik adni.
2012. máj. 20. 00:33
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Pedig, ahol szokás családi körben megünnepelni az eljegyzést, ott ajándékot is szoktak vinni. Eltekintve attól, hogy nem vagyok oda ezért a szokásért, mi is kaptunk pár dolgot: dísztárgyat, szenyasütőt, kristálypoharat, sütistányérokat, két étkészletet, egy keretezett képet, meg éljen a jegyespár feliratú tortát.
2012. máj. 20. 00:52
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk amit összehordtak "ajándék" címen, annak idején eljegyzésünkre. Sírtunk a röhögéstől amikor bontogattuk a csomagokat.
2012. máj. 20. 01:44
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
akkor ti ritka nagy parasztok vagytok kedves előttem hozzászóló
2012. máj. 20. 02:12
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem rossz ötlet. De ha vegetáriánusok?
2012. máj. 20. 04:35
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
Nekem az egyben sült malacnál olyan érzésem van, mint ha egy csecsemőt tennének elém az asztalra. Nem is bírnék belőle enni. Bocsi, attól, aki szereti.
2012. máj. 20. 06:12
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor inkább egy lópatkót... az is szerencsét hozó jelkép

és legalább maradandó, mármint a patkó, a szerencse nem garantált eljegyzésnél sem...:))

2012. máj. 20. 06:33
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Csináltass egy csupa lila Milka ajándékkosrat benne finom pezsgő, likőr és rengeteg Milka édesség.

Mi is csináltattunk már csudaszép lett a lila masnikkal,és nincs az a fiatal pár, aki később boldogan nem nasizná el a kapott ajándékot.lehet bele egyedi jókívánság kártyát is tenni.

Tescóban is megcsinálják nagyon szépen, de gondolom már üzletekben is.

2012. máj. 20. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!