Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Eljegyzésre ajándéknak sült...

Eljegyzésre ajándéknak sült malac?

Figyelt kérdés
A fiataloknak mindenük megvan már,plussz anyagilag is rendben vannak,vagy egyéb más ötlet?!
2012. máj. 19. 23:40
1 2
 11/17 Salx Narval ***** válasza:
Hát, ha szeretik, akkor a malac is jó.De mi van, ha nem ? Én is úgy vagyok vele, hogy még megkóstolni sem bírnám, pedig szeretem a húsételeket, de az tiszta zsír és bőr.Nyilván csemege is lehet, annak aki szereti.
2012. máj. 20. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem ajándéktárgy egy sültmalac. poénnak jó lenne, ha az eljegyzés éppen jan. 1.-én lenne...

ha mindenük megvan, akkor nyilván ennivalójuk is, és a vendégeket is jól fogják lakatni a sültmalac nélkül is.

persze ez csakis az én véleményem, nem oszt, nem szoroz.

2012. máj. 20. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Ha a szerencse miatt gondoltál rá, akkor esetleg grillázsból megcsináltathatnád, mert így megsütve nem biztos, hogy azt a hatást éred el, amit szeretnél.

Esetleg az eljegyzést tartók megsértődnek, hogy kaját vittél az eljegyzésre, mintha attól félnél, nem lesz mit enni.

2012. máj. 20. 09:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát jó-jó ....de ha már ajándékot viszel, azért szerintem ne sült malacot....szerintem nem való, hacsak valami okán nem poénból szántad. Eljegyzésre valamilyen akár hasznos, akár jelképes dolgot illik vinni, de semmiképpen nem egy sült malacot......
2012. máj. 20. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Malacperselyt!! Ideje, hogy gyűjteni kezdjenek a lagzira:)
2012. máj. 20. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyik rokonom kapott malacot születésnapra. Örült neki. Nem halva született ötlet, de előtte meg KELL kérdezni őket. Ha ők is undorítónak találják, vagy egészen más vonalat képzeltek el az eljegyzési partira kajának, akkor nem pálya. Ha beleegyeznek, akkor lehet.
2012. máj. 20. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én visitanék,hogy tüntesd el.

Nem vagyok vega,de hust csak összevágva lássak,nem egyben,mert ugy meg nem enném,a levágását se birom nézni,de hallani se az élmény mesélését.

Nekem ezzel pl tönkre tennéd az eljegyzési partit.

Inkább huszadik pohárkészlet.

2012. máj. 21. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!