Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet készíteni maradék...

Mit lehet készíteni maradék sült húsból (malac)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 20:10
 1/7 anonim válasza:
23%
Vacsorát! :D
2010. jan. 5. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Daráld meg és rakott zöldséget.
2010. jan. 5. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Tésztasalátát.Esetleg szeleteld fel,egy kevés zsíon pirits meg vöröshagymát,futtasd meg rajta a szeleteket,tegyél rá egy-két kanál lisztet,azzal is forgasd át,majd öntsd fel vízzel.Tegyél bele borsot,oreganót,forrald fel. és keverj bele egy pohár főzőtejszínt.A leve elég sűrű legyen .Akár törtkrumplival,vagy rizzsel,esetleg spagettivel nagyon jó.
2010. jan. 5. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Én a maradék sült husit tortilla-ba csavarom majonézzel és némi zöldséggel. Isteni finom.
2010. jan. 5. 20:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem szerettem volna kidobni.
2010. jan. 5. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Maradék hust egy teflos serpenyőben vagy wokban süsd össze föt rizsel egy kis olaj segítségével, Zöldségel is lehet gazdagítani (borsó, kukorica, kigyó ubi, wok mix) és a végén egy tojás is ráüthető még.
2010. jan. 5. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Én a maradék sült malachúst, ledaráltam, egy pörköltalapra rádobtam vala, paprikás mártást készítettem hozzá külön, bepakoltam palacsintába nyakon önt a mártás aztán max 30 perc forró sütöben, alias: Kamu hortobágyi húsos palacsint, maradék malac módra.
2010. jan. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!