Mit lehet készíteni maradék sült húsból (malac)?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 20:10
3/7 anonim válasza:
Tésztasalátát.Esetleg szeleteld fel,egy kevés zsíon pirits meg vöröshagymát,futtasd meg rajta a szeleteket,tegyél rá egy-két kanál lisztet,azzal is forgasd át,majd öntsd fel vízzel.Tegyél bele borsot,oreganót,forrald fel. és keverj bele egy pohár főzőtejszínt.A leve elég sűrű legyen .Akár törtkrumplival,vagy rizzsel,esetleg spagettivel nagyon jó.
4/7 anonim válasza:
Én a maradék sült husit tortilla-ba csavarom majonézzel és némi zöldséggel. Isteni finom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem szerettem volna kidobni.
2010. jan. 5. 21:11
6/7 anonim válasza:
Maradék hust egy teflos serpenyőben vagy wokban süsd össze föt rizsel egy kis olaj segítségével, Zöldségel is lehet gazdagítani (borsó, kukorica, kigyó ubi, wok mix) és a végén egy tojás is ráüthető még.
7/7 anonim válasza:
Én a maradék sült malachúst, ledaráltam, egy pörköltalapra rádobtam vala, paprikás mártást készítettem hozzá külön, bepakoltam palacsintába nyakon önt a mártás aztán max 30 perc forró sütöben, alias: Kamu hortobágyi húsos palacsint, maradék malac módra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!