Mi a jó tojásos nokedli titka?
De nem irod le hogy a TOJASSAL MI A GONDOD!
Nem sult meg, szetfolyt, kiszaradt? Nem tapadt a galuskahoz?
Hm?
A tojasos nokedlin rantottas.🤣🤦
Javaslom nezz par fozos videot ez ugyben, mert ugy latszik alapveto dolgokrol fogalmad sincs!
15 Nem igaz. Ismerem az ételt ettem is már többször, magam ritkán készítem.Egyébként több szakács videó kimondottan kiemeli, hogy nem rántottát sütünk hanem finoman körbevegye a tojás!!!
Kár ide kérdést feltenni annyi az aljas kötekedő ember.
Krémesre kell csinálni, nem taplóvá szárítani. Kis lángon, rövid ideig kell sütni, akár a végén lehúzva a lángról a lábos saját hőjével befejezni a főzést. Esetleg szalonna zsíron érdemes csinálni, szerintem azon is krémesebb.
Bár delikát a tojásos nokedliben önmagában elrontottnak hangzik, de hát ahány ház...
Köszönöm aki építő jelleggel irt
Mi szeretjük a delikát ízét 😀 de nem arra kell gondolni h sokat tettem bele!
#18: PONTOSAN! :-)
Ahogy a carbonara-t sem szabad sütni, csak a forró tésztával összeforgatni a tojásos-parmezános keveréket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!