Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó tojásos nokedli titka?

Mi a jó tojásos nokedli titka?

Figyelt kérdés
Maga a nokedli az megy, valamit a tojással cseszhetek el de mit ?

2021. máj. 19. 19:06
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
10 Ottvan a nyitóban konkrétan hogy a nokedli jó de valamit a tojással ronthatok el de Nemtudom mit.
2021. máj. 19. 20:34
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy túl szárazra csinálod? Vedd le hamarabb a tűzről illetve próbáld több tojással.
2021. máj. 19. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

De nem irod le hogy a TOJASSAL MI A GONDOD!

Nem sult meg, szetfolyt, kiszaradt? Nem tapadt a galuskahoz?

Hm?

2021. máj. 19. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem tapadt rá hanem olyan “rántottàsabb” volt ...pedig hamar le kapcsoltam alatta a gázt... mikor másnál ettem olyan jo nyálkás szerű volt . Lehet a mennyiség is kevés volt rá.
2021. máj. 19. 21:50
 15/35 anonim ***** válasza:
18%

A tojasos nokedlin rantottas.🤣🤦

Javaslom nezz par fozos videot ez ugyben, mert ugy latszik alapveto dolgokrol fogalmad sincs!

2021. máj. 20. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/35 A kérdező kommentje:

15 Nem igaz. Ismerem az ételt ettem is már többször, magam ritkán készítem.Egyébként több szakács videó kimondottan kiemeli, hogy nem rántottát sütünk hanem finoman körbevegye a tojás!!!

Kár ide kérdést feltenni annyi az aljas kötekedő ember.

2021. máj. 20. 03:28
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Krémesre kell csinálni, nem taplóvá szárítani. Kis lángon, rövid ideig kell sütni, akár a végén lehúzva a lángról a lábos saját hőjével befejezni a főzést. Esetleg szalonna zsíron érdemes csinálni, szerintem azon is krémesebb.


Bár delikát a tojásos nokedliben önmagában elrontottnak hangzik, de hát ahány ház...

2021. máj. 20. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kész a nokedli, bele öntöm a lábasba, ahol már fel van melegítve a vaj. Jól átforgatom, hogy mindenütt érje a vaj, majd folyamatos keverés közben ráöntöm a már felkavart tojást. Mivel a nokedli maga forró és ott a vaj is rajta, szépen rátapad a tojás, nem lesz metéltté külön rántotta.
2021. máj. 20. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki építő jelleggel irt

Mi szeretjük a delikát ízét 😀 de nem arra kell gondolni h sokat tettem bele!

2021. máj. 20. 07:29
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

#18: PONTOSAN! :-)


Ahogy a carbonara-t sem szabad sütni, csak a forró tésztával összeforgatni a tojásos-parmezános keveréket.

2021. máj. 20. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!