Ajánlana valaki finom, puha gluténmentes kenyér receptet?
Több receptet is szedtem le netről, különböző oldalakról és kipróbálgattam őket, de...
Valahogy egyik sem vált be. Vagy borzalmas lett az íze, vagy tömör lett és nem jött fel olyan szépen, ahogy elvileg kellett volna neki, pedig szó szerint követtem a recepteket. (Általában nem szokásom szentírásnak venni a recepteket, de gluténmentes téren annyira tapasztalatlan vagyok még, hogy nem mertem eltérni a receptektől.)
Tippek, ötletek, hogy ne mindig agyontömörödött kenyeret kelljen ennem? :D
A spáros kész glm kenyér elég ehető, de az meg elég dárga a jelenlegi tárcámhoz, így mindennap nem szeretném azt enni.
Könyörgöm, NE márkaneveket egyetek már. Tudatosan kellene étkezni, tudni kellene mit eszel, nem pedig a szemét márkaneveket, multikat pénzelni.
Rákerestem: [link]
Valaki mondja már meg nekem, hogy egy kolbászban, csokoládéban, mustárban, paradicsomszószban hogy a fenében van glutén??? Tisztességes, homemade gyártásúra gondolok, NEM ipari selejtekre! Sütőport mi a fenének kell használni??? Leveskockát mi a fenének kell használni? Marcipán rohadt drága, ha az tényleg marcipán, ha olcsó akkkor ne nevezzék már annak... mogyorókrémet mi a fenének kell, a zsíroskenyér nem jó csak az ipari kotyvalék? Chipsbe honnan a fenéből kerül bele glutén mikor semmi más csak keményítőtől kiáztatott sültkrumpli? Mellesleg az is egy irgalmatlan rablás, tilos megvenni.
Nem kenyér, hanem zsemle, de nekem nagyon bevált. Főleg, ha teszek bele hagymát, fokhagymát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!