Férjem nem eszik zöldségeket. Milyen ételeket csináljak amivel sikerülne megszerettetni vele a zöldséget, salátákat?
Hagyd békén, ha nem szereti nem szereti!
-én még hamburgert sem eszek a zöldségek miatt, pedig az illatáért megpusztulok annyira jó-
Én sem zaklatnám. Az én férjem is ilyen.
Csak nyáron eszi meg a tv paprikát és uborkát, meg az újhagymát egész évben. Ennyi a zöldség nyersen. Gyümölcsök közül az alma, meg néha banán. De sokszor hetek telnek el, hogy bármelyiket megenné.
Főve sokkal több lecsúszik, a magyaros levesek többségét simán megeszik (gyökérzöldségek, hüvelyesek), főzelék is jöhet, szinte bármelyik, ha jó sok hús van mellette. A lényeg, hogy több legyen a hús, mint a főzelék. A főzelék is természetesen hagymás alapon, magyaros, erős fűszerezéssel.
Különben makkegészséges.
Próbálom úgy csinálni a pörköltöt is, hogy extra sok hagymával, fokhagymával, és jó sok lecsóval, hogy legalább így jusson zöldséghez, még ha szét is fő.
A sülteknél is amilyen zöldséget csak elbír, együtt sütöm.
A babfasírt az egyetlen, amiből megeszik pár darabot, és teljesen húsmentes.
"Miért kellene vele megszerettetni a zöldségeket? A nem szereti, hat nem szereti."
Azét, bameg, mert az ember mindenevő! Az egész bélrendszere, és ami a legfontosabb, a bélflórája erre van berendezkedve. Ha felborul a bélflóra, előbb-utóbb beláthatatlan következményekkel fog járni. Távoli tünetei valószínűleg már most is vannak, csak nem hozta még összefüggésbe a táplálkozásával.
Miquel!
Kb 100%, hogy eszik zöldséget, csak a kérdezőnek nem tűnik fel. Az meg, hogy az ember mindenevő, nem érv, hiszen vannak veganok is, ők se esznek mindent.
18!
Nem hal meg senki zöldség nem evés miatt.
19!
Egy szóval nem volt említve, hogy nem enne gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!