Hogy lehet az, hogy amennyire utáltam a sört most annyira megszerettem? 18/f
Lehet, hogy eddig "kicsi" voltál a sörhöz.
A gyerekek pl. nem szeretik a sört. Neked most változott hozzá az ízlésed. Most nőttél fel hozzá!
Dettó mint én! Régen eleve alkoholt sem akartam inni, alkoholmentes sört próbáltam (Schlossgold), nem igazán jött be, az alkoholmentes Amstel pedig iszonyú keserű, ma sem bírnám meginni. Aztán elkezdtem úgy viszonyúlni hozzá, hogy nem berúgva, hanem kis mértékben az alkohol sem káros, de azért feldob, és ez örökös elv marad nálam! Férfi vagyok, de sokáig nem értettem én se, hogy sok férfi miért szereti annyira a sört, iható ugyan, de akkor is keserű! Nekem a sör az sör volt, minden sör íze egyforma, de aztán idén nyár elején sógoromék szereztek egy partihordóval eredeti német sört (Löwenbräu Original 5.2%), és meglepő módon az nagyon ízlett! Azóta rendszeresen veszek sört, többfélét, és már magam is kitapasztaltam, hogy nem teljesen egyforma az ízük, vannak amiket imádok, és vannak amik abszolút nem ízlenek.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!