Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon megszerette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon megszerettem valakit. Elmondtam neki de nem mondott rá semmit.

Figyelt kérdés

Olyan szinten fura a dolog hogy 2 napja nem aludtam.. Ma sem fogok úgy érzem :D

Hogy tudnám elfelejteni? Mert nem csak belülről vagyok összetörve de a testem is kezd gyengülni.. Egész nap nem eszek semmit mert nem vagyok éhes.. Mit kéne tennem hogy végre vége legyen??? Igazából 3 hónapja jöttem rá hogy: azta mindenit mi van velem..

De most érzem a következményeket a fájdalomnak...

2018. júl. 23. 23:29
 1/2 anonim válasza:
Neten mondtad el neki? Élőben kelett volna. Lehet van barátja. Ha sokat agyalsz rajta jobban fog fájni. Valószínűleg, ha arra sem voltál méltó, hogy vissza írjon akkor nem kellesz neki.
2018. júl. 24. 10:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Vissza irt.. De kerulve a temat..
2018. júl. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!