Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megszerettem egy bulin az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettem egy bulin az egyik barátomat akinek barátnője van, ő is közeledett hozzám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen tartandó egyik összejövetelen beleszerettem egy fiúba,akit már régebb óta ismerek.Pénteken kezdődött a buli és szombat hajnalban mentem haza. Az idő alatt csak együtt voltunk,és számomra nyílvánvaló volt, hogy kölcsönös az iránta érzett szerelmem. Másnap felhívott, de nem tudtam felvenni. Így később felhívtuk az egyik barátnőmmel azt mondta hogy visszahív mindjárt de még nem hívott... 3. Napja várok a hívására, de nem piszkálom, csak várom. Megértem egy kicsit a helyzetét, hiszen barátnője van, de azt mondják az megcsalja. Nem akarok a tipikus könnyűvérű nőcske lenni aki szétrobbant egy párkapcsolatot, de tényleg nagyon egymásra voltunk hangolva az összejövetel éjszakáján. Mit csináljak?

2018. máj. 1. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Személyesen sem tudtatok beszélni?
2018. máj. 2. 06:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos nem, sosem értem meg, mért kell a másé. Ha van barinője akkor nyilván őt szeretni. Gondolj rá neked milyen lenne a barátnője helyébe. Ha már szabad lesz a pali, akk hajthatsz rá. (szerintem)

Egy másik lehetőség, hogy különböző testi eszközökkel örömet okozol neki, érted :D akk talán beléd szeret.

2018. máj. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!