Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megszerettem? Nagyon remélem nem.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettem? Nagyon remélem nem.

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy fiúval..És róla eddig azt gondoltam hogy egy bunkó ,mert mindenkire rámászik, de nagyon is jofej,vicces,stb és szeretek vele beszélgetni.Meg..Nem is tudom..Vonz..Szerintetek ez mi lehet?De ez nem lehet szerelem ha közben nem tartom helyesnek?

2017. szept. 1. 21:01
 1/5 DollarDog ***** válasza:
Beszélgess vele, ismerd meg! Ha jobban megismered, talán már eltudod dönteni, hogy ténylegesen tetszik neked, vagy nem!
2017. szept. 1. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha rágondolok összerándul a gyomrom😳Deeneztnmakaraom..Ismerem mar nagyon is..évek óta
2017. szept. 1. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszke a választ
2017. szept. 1. 21:15
 4/5 anonim válasza:
Van,hogy valaki bunkósággal rejti el az igazi érzelemeit. Lehetséges, hogy tetszel neki. Vagy akár tényleg egy nagy bunkó. Megpróbálhatnál közelebb kerülni hozzá. A leírásod alapján testileg vonzódsz hozzá, semmi egyéb nincs. De azért derítsd ki, ne vesztegesd az időd!
2017. szept. 1. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon erőszakos volt velem akaratom ellenére ugyhogy nem beszélek vele..csak az a gáz hogy egy suliba járunk de nagy a suli ugyhogy megpróbálom elkerülni..de a tegnapi után rájöttem hogy semmit nem jelent ő nekem.Csak egy bunkó
2017. szept. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!