Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni vmi bátorítást? Lehet benne olyan is h pl milyen hülye vagyok h e miatt izgulok vagy félek, na remélem értitek:írhattok bele rossz tulajdonságokat is, bármit. Nem sértődök meg!
Az egyik barátnőmnek nagyon tetszett egy fiú az osztályból, és lett is volna lehetősége csak mindig azt mondta hogy majd a fiú kezdeményez, és félt is mev minden... Aztán lebetegedett egy hétre, és arra jött vissza hogy a fiú egy másik lánnyal járt.
Sok sikert! 😀
Bátorítás: Szedd össze magad, mond el neki, nem veszthetsz semmit, remélhetőleg ki se röhögnek, és boldogok lesztek.
Gyk-s válasz: Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz ha egyedül maradsz.
Pszichológiai megközelítés:
Első típus: Szedd össze magad, ne légy bizonytalan.
Kettes típus: Ember hát tetszik, menjél már oda, ne legyél ilyen félős csaj, hát ilyen bizonytalansággal mi a faszt akarsz elérni, bizonytalan kapcsolatot?
Mazlista vagy!!
Miért vagy ennyire felos, hiszen irtad, hogy a fiú is kedvel téged!!!
Orulj neki, hogy ilyen könnyű dolgod van, nem egy bunkó fiúnak kell szerelmet vallani , aki kinevetne! Gondold azt, hogy nem reménytelen az egész, sokkal könnyebb odaállni elé, hogy tudod, ő is viszontszeretne
Egyrészt nő vagy, mindig a nő irányít egy kapcsolatban.
Másrészt szerencsés vagy, mert a srác bír téged, ha az én kiszemeltemnek szerelmet kéne vallanom, szerintem kiröhögne, pedig már estem át hasonlón.
Szedd össze magad és mondd el neki azt ami nyomja a szíved!
Aztán majd leírhatod azt is, hogy mi történt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!