Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, nagyon tetszik, de elmegy egy idore. Felejtsem el, vagy mit csináljak? Nagyon megszerettem.
Figyelt kérdés
Tehát van egy fiu, akit nagyon megkedveltem az utóbbi idoben.. de kiderült, hogy most elmegy néhány honapra. O is kedvel engem, látszik rajta. De nem tudom mit caináljak, :(2017. jún. 29. 19:43
2/8 anonim válasza:
Írj neki adodg is amíg távol van.
3/8 anonim válasza:
Írj rá, és beszélgesd vele.
Aztán siet haza.. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Irok én neki, de nem szeretnék minsig én irni... mert az ugy nem jo...
2017. jún. 29. 22:08
5/8 anonim válasza:
hány évesek vagytok? hova megy? miért megy? mikor jön? ha ezeket tudom, tudok segíteni :)
25/F
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg tetszik meg minden, akkor azt a pár hónapot igazán ki lehet bírni s akkor mehet a buláj, esetleg még alakul is köztetek valami ha vársz. :))
7/8 A kérdező kommentje:
Én várnék rá, de nem tudom, hogy mit is akar. Vagyis látom, és mondja is, hogy szeretné nagyon, csak most nagy csalodas erte, de mégis ugyan ugy viselkedik velem, mimt eddig, tehát közeledik felém...
2017. júl. 5. 11:02
8/8 anonim válasza:
szerintem is az a legjobb ha vársz rá közben minden képp beszélgessetek és ne szakadjon meg a kapcsolat és akkor pár hónap mulva ott folytathatjátok ahol abba maradt (vagy talán előrébről ;) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!