Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 eves vagyok es a suliba...

Tinácska:) kérdése:

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
2013. febr. 20. 12:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
2013. febr. 20. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már előbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költőnő vagyok! :)
2013. febr. 20. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
azert koszonom...:)
2013. febr. 20. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
2013. febr. 21. 17:44
 6/8 A kérdező kommentje:
es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
2013. febr. 24. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem de előtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)
2013. febr. 25. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Panaszold el neki, h senki nem akarja veled megnézni a legújabb ilyen-olyan filmet, csak elhív :)
2014. febr. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!