Van itt olyan, aki ideiglenes befogadott egy cicát, de amikor kellett tőle válnia, nagyon fájt érte a szíve? Normális, ha másfél hét után annyira megszerettem, hogy sírok miatta?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, jól estek!
Nekem se engedték a körülmények, sajnos... :( Van már két cicám, az egyiket éppen egy éve fogadtam be, szüleim már nem engedtek többet.:(
Nagyon rossz volt még ma is, nélküle ébredni...
Ő is a lehető legjobb helyre került, állatorvos családba, ennél nem is kívánhattam volna jobbat.
Én is megmentettem őt, 4 hetes volt, bőrig volt ázva, kb. másfél méteres gazban találtam őt meg..
Nekem nem ajánlották fel, hogy látogathatom őt, pedig ugyanabban a kisvárosban van, ahol én is lakom, de mindegy, talán jobb is így, mert nagyon fáj, hogy nem lehetett az enyém. Remélem, jobb lesz idővel...
Nagyon szép történet volt ez a mentett kutyussal. :)
Jobb, ha nem látogatod, hidd el. Eleinte én is úgy ereztem, hogy nem bírnám ki, ha nem láthatnám, de aztán beláttam, hogy nem az enyém és nem jarhatok oda rendszeresen, senkinek nem lenne jó. Az, hogy tudok róla az szuper, de ennél többre nincs szükség.
Nagyon jó ember vagy és te is a legtöbbet és a legjobbat tetted, amit lehetett. Ez a lényeg! Fel a fejjel!:)
Igen, talán így lesz a legjobb...
Jaj, köszönöm, nagyon kedves tőled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!