Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mit tegyek? Terhes...

Most mit tegyek? Terhes vagyok ma láttam uh-n a babát hogy mozog és annyira megszerettem.

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a párommal hogy elvetetjük ha terhes leszek.. Nekem kell ez a baba. Nem tudnám elvetetni.
2018. jún. 21. 19:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, viszont akkor a párodtól válj meg.
2018. jún. 21. 19:56
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor tartsd meg és készülj fel, hogy egyedülálló anyuka leszel, mert a barátod jó eséllyel otthagy, hisz ha egyszer megbeszeltetek, hogy nem kell gyerek és ha terhes leszel is elvetetitek, akkor kötve hiszem, hogy díjazná, hogy te most mégis csak akarod.. Egyedül is el bírnád tartani, van megtakarításod? Hol laktok, van saját lakásod vagy pénzed albérletre? Ezek azért elég fontos kérdések..
2018. jún. 21. 19:59
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
Barki barmit mond, a legnagyobb szemetseg igy kicseszni a sajat paroddal... forditott esetben te mit tennel? Te lennel a ferfi, igy megbeszelitek a dolgokat, aztan hatba szurnak es egy eletre elkoteleznek az akaratodon kivul. Mert meg ha nem is marad veled, a gyerek akkor is hozzad koti egy eletre valamilyen szinten. Es kap a nyakaba egy olyan felelosseget, amit nem o vallalt.
2018. jún. 21. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Itt több dologról is szó van. Ha megbeszélték hogy elvetetik a babát akkor ugye jobb lett volna ha védekeznek. De attól mert megbeszélték, magyarul a kérdező is így gondolta és változott a véleménye nem biztos hogy a párjának nem fog. Ezt le kell ülni megbeszelnetek, azért mégiscsak egy életről van szó.

Amúgy megkerdezhetem mennyi idősek vagytok, hány hetes vagy, és később akartatok babát vagy abszolút nem?

Miért döntöttetek úgy korábban hogy nem tartjátok meg? Anyagi okok vagy korotok vagy kapcsolati gondok? 2 babám van akiket terveztünk, és most egy a pocakban akit nem terveztünk, csak jött meglepetés szeruen. De soha nem tudnám elvetetni.

Bocsi a sok kérdésért 😊

2018. jún. 21. 20:43
 5/21 A kérdező kommentje:

Ő 27 éves én 26.

8 hetes terhes vagyok. Nem akartunk babát később sem.

És védekeztünk.

2018. jún. 21. 21:29
 6/21 A kérdező kommentje:
2# Eltudnám tartani egyedül, dolgozom. Van lakásom.
2018. jún. 21. 21:34
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Gondold át: ha elveteted a babát a párod miatt, akkor idővel erre rá fog menni a kapcsolat. Nem tudnád magad túltenni ezen.

Se baba, se pár. Nem nyertél vele semmit.

Megtartod a babát: olyan szeretet és örömet ad, és olyan feladatot és terhet is, mint semmi és senki. Anya leszel. A párod még mindig dönthet úgy, hogy ebből nem kér. De legalább lesz egy gyereked. Ez a szerelem nem múlik el.

És van egy pici esély arra, hogy megtartod, és a párod is átgondolja a helyzetet, és tesztek egy próbát, hogy működtök-e családként. Minimális erre az esély, ezt azért tudatosítsd magadban. Akkor is, ha most (természetesen) erre vágysz a legjobban.

2018. jún. 21. 21:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Hát ha később se akartatok babát, és most úgy érzed szereted és nem akarod elvetetni szerintem nagyon nehéz lenne elfogadnod és feldolgoznod a későbbiekben ha mégis abortusz lenne.

Persze meg kell beszéljétek. El tudnád tartani, már most szereted sztem nálad jó helyen lenne az a baba.

Van rá szerinted esély hogy párod is megbaratkozzon a helyzettel?

Remélem jol döntesz!

2018. jún. 21. 21:56
 9/21 A kérdező kommentje:

8# Szerintem van rá esély.

Holnap reggel megmondom neki.

2018. jún. 21. 22:20
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Drukkolok, és jelentkezz holnap hogy hogy fogadta és mire jutottatok.
2018. jún. 21. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!