Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mit tegyek? Terhes...

Most mit tegyek? Terhes vagyok ma láttam uh-n a babát hogy mozog és annyira megszerettem.

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a párommal hogy elvetetjük ha terhes leszek.. Nekem kell ez a baba. Nem tudnám elvetetni.
2018. jún. 21. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

3mas mi az hogy kicseszik a parjaval meg szemetseg? Ok. Nem igy volt megbeszelve de nem gondolhatja meg magat? Raadasul egy no! Azert nagy %ban a nokre elobb vagy utobb rajon hogy megis akarnak fuggetlen attol mit mondtak elozoleg. Ez is benne van a pakliban, ahogy az is hogy nem. Nem robotok vagyunk. Az emberek valtoznak.

Es miert lenne szemetseg? Nem kotelezo vallalni. El is lehet menni. Nem lesz rakenyszeritve. De joga van meggondolnia magat.

2018. jún. 21. 23:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Embertípusa válogatja h kiből mit hoz ki ha megtartod v elveteted. Az akkori párom kérésére én sem tartottam meg, a mai napig kisért, bűntudatom van,emészt pedig tizen éves dolog. Az egyik barátnőm meg úgy élte meg mintha a haját vágták volna csak le. A férjemmel a kapcsolatunk elején tisztáztam h ha akármennyi ideje vagyunk is együtt de becsúszik akkor megtartom vele v nélküle. Amikor meg már akartunk gyereket vért izzadtunk h lehessen. Kerdező van ilyen is olyan is, neked kell eldöntened h mit szeretnél, szereted e a párod annyira h ha ő kitart a véleménye mellett elfogadd és feltudid dolgozni? Vagy tudsz e úgy érvelni h akarja ő is a babát...
2018. jún. 22. 00:12
 13/21 anonim ***** válasza:

11..

Valőban, de gyerektartást akkor is fizetnie kell,

Ha nem perelik, akkor is van jogilag egy gyereke..

Később ha lesz párja, és vele megis akarnak gyereket, akkor az örökösödés sem oylan egyszeerű...stb

Bocs az off miatt.

Itt a kommunikáciő segít..

Angyon nehez kérdés, hiszen előre eldöntöttétetk, hogy mit is szeretnétek, ha így alakul.

Amikr hormonoktól nem voltál túlfűtve, akkor te is hoztá, egy döntést.

Nehéz megmondani, hogy egyébkent mit is gondolnál, hiszen egy nő nagyon megváltozik a terhesség alatt... Pont ez a lényeg..

Amikro mi gyerekvállalásra adtuk a fejünket, meg a terhesség előtt tisztáztuk, ha tudott súlyos betegsége lenne a magzatnak, akkor nem marad velünk.

Amikor a 12 hetes down..stb szűrésen voltunk, akkor döbbentem rá, hogy mennyire jó, hogy előtte beszéltünk róla, és emlékszem az akkori érzéseimre, és gondolataimra, mert igenis ott, hogy láttam tljesen más volt. Nem lettem volna már képes józan döntést hozni ( hál Istennek nem is kellett végül) ezt csak azért írom le, hogy ertsd mennyire másképp gondolkodsz mist, mint amúgy.

Szerintem egyébként normális, hogy úgy érzed meg szeretnéd tartani.

Remélem a pároddal meg tudod beszelni, és boldog folytatása lesz ennek az esetnek..3-an

2018. jún. 22. 08:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, Kérdező? Beszéltetek?
2018. jún. 22. 17:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk reggel azt mondta hogy ő nem akarja a gyereket ha megtartom szakítunk és sírtam. Amikor hazajött akkor már azt mondta hogy átgondolta akarja ő is.
2018. jún. 22. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez szuper, de azért én a helyedben úgy készülnék lélekben, hogy könnyeb lehet hogy hamar egyedülálló leszel mégis. Kívánom, hogy ne így legyen, de jobb rá felkészülni.
2018. jún. 22. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Drukkolok hogy happy end legyen.

Semmi sem lehetetlen, es ha masodjara mar mast mondott amikoris volt ideje gondolkodni, akkor van esely.

De inkabb keszulj arra hogy lesznek meg hullamvolgyei es esetleg rosszul sul el.

De kivanom a legjobbakat! Es sok boldogsagot egyutt!

2018. jún. 22. 18:21
 18/21 anonim ***** válasza:
a baba maradjon meg,de ti döntésetek.hajrá
2018. jún. 22. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Erre azt tudom mondani, amit mar sokszor hallottam: “egy no a terhesseg alatt lesz anya, egy ferfi viszont akkor valik apava, amikor eloszor megfogja a kisbabajat”. Vagyis ha annak ellenere is marad benne egy kis bizonytalansag, hogy meggondolta magat, lehet, hogy amikor megszuletik a kisbabatok a szeme fenye lesz es mashogy fog allni az egeszhez. Tapasztaltam ilyet ismerosoknel. Kivanom, hogy nalatok is minden jo legyen :)
2018. jún. 22. 23:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a helyzetben voltam 28hetes vagyok már

Elakartuk vetetni meg is beszéltük a párommal de valahogyan megvaltozott a döntésem es akartam a babát.

Azt akart a párom hogy elvetessem de nem veszekedtünk szépen tudtunk erről is beszélni

Es most ott tartunk hogy sírva várja a gyermekét es mindenkinek büszkén meséli hogy gyermeke lesz imádja már most és nagyon várja hogy megszülessen a csöppség jobban mint én

Tenyerén hordozz,mondta hogy ne is menjek dolgozni már a 12edik héttől mert nem szeretné ha bármi bajom lenne igy már nem is dolgozom azóta.

Ugy gondolom nagyon szerencsés férfi áll mellettem és happy end lett belőle(bár ő sosem mondta hogy elhagyna engem es a gyermekét aki semmiről nem tehet nem fog lemondani róla soha mert az ővé)

Remélem neked is igy végzödik es boldogan várjátok majd a kisbabátokat mert ez egy csoda 😊

2018. jún. 23. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!